2440 Százhalombatta, Kodály Zoltán sétány 22-24. Tel.: 06-23/359-800, 06-70/317-2347 Adószám: 19183172-1-13, Bankszámlaszám: 11742135-20081359

Munkatársaink


 


Schmidt Monika
elnök, konduktor 
A Pető András Nevelőképző és Nevelő Intézetében végeztem konduktorként. Első munkahelyem is itt volt, nemzetközi csoportban dolgoztam , ahol nem csak a mozgássérült gyermekek  fejlesztése, hanem a szülők tanítása is feladatom volt.
1995-ben  konduktorként kerültem kapcsolatba Százhalombattán a Szülők Fóruma Egyesülettel , majd 2000-ben megválasztott a szervezet az elnökévé.  Az Egyesület vezetését, és a konduktori munkát a mai napig egyaránt végzem.
2007-ben a Budapesti Műszaki Egyetemen közoktatási vezetőként másoddiplomáztam, majd 2009-ben a Korai Fejlesztő Központban „ A kora gyermekkori  intervenció elmélete és gyakorlata” című képzésen vettem részt.
Személyes tapasztalatom alapján a gyermekekkel csak a családon keresztül, velük egységben érdemes foglalkozni, ezért végeztem el a Károli Gáspár Református Egyetem mentálhigiénés szakember szakát. Hiszek a tanuláson alapuló minőségi munkában, és a kollegákkal kialakítható jó kapcsolatban.
Magánéletemben három kamasz gyermek édesanyja és egy többgenerációs család tagja vagyok.

 
 

Tapasztóné Farkas Krisztina
konduktor
1996 óta dolgozom konduktorként az Egyesületben, ahol központi idegrendszeri sérült gyermekek és felnőttek konduktív pedagógiai nevelésével foglalkozom, és szükség szerint bekapcsolódom a halmozottan fogyatékos és a sajátos nevelési igényű gyermekek fejlesztésébe.
Férjemmel két kiskorú gyermekünket neveljük, illetve ők minket.
Hivatásom mellett minden időm a családom tölti ki, de ha tehetem, olvasok – az irodalom a másik „szenvedélyem” – színházba, koncertre járok, ha pedig lehetőség adódik, lelkesen szinkronizálok. Nagyon szeretek énekelni. A komolyzene mellett még a népzene és a néptánc világa vonz.

Kővári Valéria
gyógypedagógus


A Szegedi Tudományegyetem gyógypedagógia szakán végeztem 2010-ben.
2010. szeptemberétől dolgozom az Egyesületben, ahol megváltozott fejlődésmenetű gyermekek fejlesztése és a társadalomba való integrálásuk a feladatom.
Szabadidőmben szívesen olvasok, moziba járok vagy sportolok.
Sápiné Virág Andrea
gazdasági vezető


Sápiné Virág Andrea vagyok, húsz éve élek Százhalombattán. Férjemmel három leánygyermeket nevelünk. A legkisebb lányom koraszülött volt, fejlesztésre szorult, ekkor ismerkedtem meg az Egyesület munkájával.
Hat éve erősítem a csapatot munkámmal, melynek során főként adminisztratív feladatokat látok el. 
Melegh Márta
mentálhigiénés szakember

Amivel felkereshetik:
 
- konfliktus (munkahelyi, szituatív),
- döntési dilemma, megtorpanás,
- krízishelyzet (haláleset, válás, munkahelyvesztés,
  értesülés betegség diagnózisáról, stb.),
- stressz, szorongás,
- önismereti igény,
- gyászfeldolgozás

 

Köszönet

Köszönet mindazoknak,
akik jövedelemadójuk
1%-át egyesületünk
javára ajánlja fel.
        adószámunk:
    19183172-1-13

Támogató partnereink