2440 Százhalombatta, Kodály Zoltán sétány 22-24. Tel.: 06-23/359-800, 06-70/317-2348 Adószám: 19183172-1-13, Bankszámlaszám: 11742135-20081359

Támogatóink
ÉTA Országos Szövetség
 
https://eta-szov.hu/

------------------------------------------------------OTP BANK

Szeretettel, gyermeknapra


KÉPEK
 
Az OTP Bank önkéntes programjának résztvevői tettek látogatást a százhalombattai Szülők Fóruma Egyesületnél május 10-én. Nem jöttek üres kézzel, közel kétszázezer forint értékben játékokat, játszó-fejlesztő eszközöket hoztak az egyesület által gondozott gyermekek számára.
 
- Mindig is önkéntesként dolgoztam – mesélte Meszjarik-Dianits Vivien, a program egyik szervezője –, aztán, amikor három évvel ezelőtt az OTP Banknál helyezkedtem el, felfigyeltem erre a támogatási formára. Az OTP Bankon belül működő pályázati program célja, hogy segítse azokat a kollégákat, akik másokkal összefogva a helyi közösségük igényeire, szükségleteire vagy aktuális társadalmi/környezeti problémákra válaszolva, önkéntes programokat terveznek és valósítanak meg. 2010 óta folyamatos pályázati lehetőséget biztosít a bank, ezzel az anyagi támogatással segítik az aktivisták által kiválasztott jó ügyet. Szervezésemben három bankfiók munkatársai vettek részt, az alapösszegen túl még plusz adományokkal is hozzá tudtunk járulni a támogatáshoz.
 
- Miért a Szülők Fóruma Egyesületet választották?
- Egyik kolléganőm gyermeke is ide jár. Sokszor beszélgettünk és úgy ítéltük meg, hogy nagyon fontos feladatot látnak el az itt dolgozó szakemberek és a kisgyermekek érdekében minden támogatást meg kell, hogy kapjanak. Szeretném, hogy a következő pályázatnak is ők legyenek a kedvezményezettjei, mert úgy látom, kell a segítség!
 
Az ajándékok átadását gyermek-programmal kötötték össze a Szülők Fórumánál. A megjelentek láthattak néptáncbemutatót, volt arcfestés, és finomabbnál finomabb házi sütemények várták a kicsiket, akik természetesen előbb az új játszóeszközöket vették birtokba.
 
A rendezvényen az önkormányzat nevében Pap Miklós képviselő vett részt. Megjelent Katona Tamás, a HIT gyülekezet százhalombattai vezetője is. Az idei évben az ő jótékonysági koncertjükön befolyt adomány volt az első támogatás az anyagi gondokkal küzdő egyesület számára. Katona Tamás elmondta, számára fontos, hogy a kialakult jó kapcsolat hosszútávon fennmaradjon, ezért is követi az egyesület életét. Nyitott szemmel kell járni, és észre kell venni a támogatásra érdemes és rászoruló szervezeteket – hangsúlyozta.
 
Az egyesület munkatársai a korai fejlesztés és a fogyatékos gyermekek rehabilitációja mellett integrációs családi napközit is működtetnek a sérült gyermekek és testvéreik, barátaik számára. Ők fognak játszani az OTP fejlesztőjátékaival.
/ Megjelent a 2015.05.19.-i Százhalombattai Hírtükör online felületén http://www.hirtukor.hu/bel.php?ssz=27868 /
 

Köszönet

Köszönet mindazoknak,
akik jövedelemadójuk
1%-át egyesületünk
javára ajánlja fel.
        adószámunk:
    19183172-1-13

Támogató partnereink