Mire figyeljünk gyermekünk beszédfejlődése során?

Sikeresen indult előadássorozatunk, csak pozitív visszajelzést kaptunk a szombati rendezvényünkről. Dr. Zsidákovits Anett logopédus remek előadása, mindenki számára hiánypótló volt. Hasznos információhoz jutottak azok akinek még csak lesz gyermeke, azok akinek kisgyermeke van és még azok is akik már „kinőttek” ebből a korból.

„A kisgyermekkori nyelvi fejlődéssel kapcsolatos előadás számomra nagyon sok új információt tartalmazott. Kisgyermekes szülőként rendkívül hasznosnak éreztem, hogy fel tudok készülni a gyermekeim fontos mérföldkövére a beszédfejlődésre. Az előadó nem csupán elméleti ismereteket akart átadni, hanem saját szakmai tapasztalatait is bemutatta, valamint olyan praktikus tanácsokat, gyakorlatokat adott át, melyeket akár játékokba beépítve is tudok használni. Nagyon fontosnak és talán az előadás legfontosabb részének éreztem, hogy az előadó felhívta a figyelmet a beszédfejlődés életkori sajátosságaira, arra, hogy mikor mire kell figyelni és mik lehetnek azok az esetek, amikor érdemes szakemberhez fordulni. Az előadáson elhangzottak segítettek abban is, hogy hamar sikerült felismerni és megoldani a kisfiam nyelési problémáját. Összességében hasznosnak és hiánypótlónak éreztem a rendezvényt.”

Az előadást a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet támogatta.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük